• 1-3 dages levering
  • 30 DAGES BYTTERET
  • GRATIS FRAGT OVER 399kr

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser – Bypind.dk

www.bypind.dk ejes og drives af:

 

Pind J. Design ApS

CVR 3693 7041

Gerritsgade 44, 5700 Svendborg

Kontakt: [email protected] 

 

Alle handelsbetingelser er gældende for køb af varer foretaget på webshoppen, www.bypind.dk til levering i Danmark.

 

Bestilling og betaling:

Du kan handle online på www.bypind.dk 24 timer i døgnet, alle årets dage. Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.bypind.dk. Der kan kompenseres for alderskravet hvis du anskaffer en værges accept til at handle online.

Alle priser er dagspriser i danske kroner og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Vi forbeholder os retten til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er autoberegnet.

Ved kampagne rabatter, gives dette ikke som ekstra rabat oven i kundeklubben.

Alle angivne priser er inklusive 25% moms efter dansk moms lovgivning for privat handel.

Betalingsmuligheder:

Vi modtager betaling med følgende betalingskort

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Din betaling bliver først hævet når din ordre er afsendt. I mellemtiden vil beløbet blive reserveret indtil din ordre er blevet behandlet og afsendt. Der tages ikke kortgebyr for at handle på bypind.dk

Du kan desuden betale via bankoverførsel, Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Ved betaling via netbank, skal overførslen ske hurtigst muligt. Når din overførsel er sket, vil vi behandle din ordre og få den afsendt hurtigst muligt. Der kan gå op til 2 hverdage før vi tjekker om betalingen er blevet overført. HUSK at opgive dit ordrenummer i referencefeltet, så vi kan identificerer ordren og dens betaling.

Vi tilbyder også betaling via Mobilepay. Vælger du dette i betaling, modtager du en anmodning fra os, www.bypind.dk på det pågældende beløb. Du betaler ved at godkende vores anmodning i din Mobilepay app. Husk at indtaste dit mobilnummer, så du får tilsendt den rigtige anmodning til betaling. Lige så snart at din mobilepay betaling er gået igennem, modtager du en ordrebekræftelse på dit køb.

Bemærk at vi ikke hæver pengene, heller ej på mobilepay, før ordren er afsendt. I mobilepay kan der stå at dit beløb er reserveret til www.bypind.dk og når ordren er afsendt, vil der stå at du har betalt os det givne beløb. Du vil ikke blive trukket 2 gange beløbet. (Det ene er reserveret beløb, det andet er frigivet til os)

 

Fragt og levering

www.bypind.dk sender altid pakker med PostNord som foretrukken fragtselskab. Vi tilbyder eksklusivt gratis levering til PostNord pakkeboks ved køb over 399kr. Er beløbet mindre, se vores leveringsformer:

  •          Forsendelse til PostNord pakkeboks

Som udgangspunkt sender vi til pakke-/nærboks (kr. 35,- / gratis ved ordre på min. kr. 399).

Leveringstid vil være 1-3 hverdage (mandag – lørdag).

Såfremt disse leveringstider ikke kan overholdes, vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Ved valg af Nærboks skal du hente PostNord-appen til enten Iphone, Ipad eller Android (Appen er gratis).

  •          Forsendelse til PostNord privatlevering

Du kan endvidere vælge at få pakken sendt til din dør (kr. 49,-).

Leveringstid for pakker i Danmark vil være 1-3 hverdage (mandag-fredag).

Såfremt disse leveringstider ikke kan overholdes, vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

 

  •          Afhentning i butik i Svendborg

Afhent din ordre i vores butik, Pind J. Design Guldsmedie i Svendborg.

Adresse: Gerritsgade 44, 5700 Svendborg

Ordren kan først afhentes når du har modtaget din faktura på din ordre er afsendt/pakket klar

Du får mail når ordren kan afhentes i butikken. Spørg en ekspedient ved kassen og oplys ordrenummer samt du afhenter pakke fra ByPind.dk

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages returret, når du handler hos www.bypind.dk. Returretten gælder fra den dag du har modtaget din ordre. Ønsker du returnering skal du sende os en mail på [email protected] med dit ordrenummer samt ”returnering” i emnefeltet for at starte processen.

 

Returret / Ombytningsret (bytteret):

Er du blevet lovet en returret, skal du have dine penge igen. Er du blevet lovet en bytteret, kan du vælge andre varer på webshoppen www.bypind.dk 

Returfristen udløber 14 dage efter ordren er modtaget. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter fakturadato.

 

Du kan også fortryde dit køb, ved at nægte modtagelse af ordren, samtidig med at du sender os en mail med en bekræftelse herpå. Mailen skal sendes til [email protected] med emnefelt ”nægtet modtagelse (dit ordrenummer) og hvorfor du vil fortryde. Herefter vil vi tilbageføre pengene når ordren er retur hos os. Bemærk der kan gå op til 10 hverdage. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ved genfremsendelse af en ordre, forbeholder vi os retten til at tage et gebyr, til dækning de omkostninger, som er forbundet hermed.

  •          Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Det er på købers regning. Husk at vedlægge en udfyldt returseddel samt kopi af faktura. (skal laves en ny)

Varer skal sendes med PostNord eller GLS, og skal sendes til forretningen som ejer www.bypind.dk:
(Pind J Design, Gerritsgade 44, 5700 Svendborg) - varer sendt til Pakkeboks modtages ikke.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi anbefaler at sende varen retur i original emballage og som post for track and trace (+ forsikring).

Alle retursager skal tages direkte med www.bypind.dk – alt skal sendes til os.

  •          Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Her vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Varer SKAL sendes retur i original emballage og pakkes forsvarligt. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

  •          Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Her vil vi kontakte dig med vores vurdering.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Bemærk at vi først kan sætte refunderingen i gang når vi fysisk har varen i hænderne. Vi refunderer ikke leveringsomkostninger (fragt)

Når du returnerer varen skal du huske at vedlægge kopi af faktura samt en udfyldt returseddel.

Vi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varer sendes med PostNord eller GLS


Varen sendes til:

Pind J Design ApS

Gerritsgade 44

5700 Svendborg

Att: www.Bypind.dk

 

Pakker sendt til Pakkeboks modtages ikke.

 

Returnering

Når du handler hos bypind.dk, modtager du også en returlabel sammen med din ordre. Gør du brug af denne label, er fragten betalt.

Skulle du ønske ikke at anvende din returlabel, hæfter du for omkostningen til at sende varerne tilbage til os. Det pågældende varer returneres til:

 

Bypind.dk

Pind J Design ApS

Gerritsgade 44

5700 Svendborg

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation

Alle varer købt via www.bypind.dk er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det indebærer retten til at få en mangelfuld eller defekt vare repareret, ombyttet, refunderet eller til nedsat pris, afhængig af den konkrete sag. Fejl og mangler må ikke være opstået i forbindelse med uhensigtsmæssig brug eller anden adfærd som kan resultere i skader. I sådanne tilfælde frafalder reklamationsretten.

 

Opdages fejl eller mangler ved varen bør du kontakte os omgående eller inden for rimelig tid. Bruger du din reklamationsret indenfor 1 måned, vil din reklamationsag være rettidig.

Alle reklamationsager skal mailes til [email protected]. Det er vigtigt at du vedhæfter billede(r) af fejl og mangler og skriver hvad reklamationen omhandler. Vær så præcis som muligt. Desto mere vi ved om din nuværende ordre desto bedre. Det er vigtigt du også nævne dit ordrenummer og andre relevante oplysninger. Det vil gøre ekspeditionstiden for din reklamation hurtigere.

Efterfølgende vil vores personale kontakte dig med videre instrukser:

 

Varen skal sendes til

www.bypind.dk

Pind J Design ApS

Gerritsgade 44

5700 Svendborg

Er reklamationen berettiget refunderer vi fragtomkostningerne inden for en rimelig grænse.

Ved tilbagelevering bør varen være forsvarligt indpakket. Pakken og varen er dit ansvar indtil den er modtaget hos os. Derfor opfordrer vi til at gemme postkvittering samt evt. track & trace nummer, så du har mulighed for at dokumentere forsendelse i tilfælde af uforudsete komplikationer.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

Ved handel på www.bypind.dk skal der som minimum oplyses følgende:

- Navn

- Adresse

- Email-adresse

- Telefon/mobilnummer

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.bypind.dk er Peter Pind Jørgensen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet og slettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].

Vi bruger små dele af dataen til at kunne personliggøre markedsføring og kundeoplevelsen på www.bypind.dk. Du har ret til at vide hvilken oplysninger vi bruger til markedsføring.

 

Cookies:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”sessioncookies”, ”sessioncookies” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

På www.bypind.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Google Chrome slettes cookies under menuen ”Indstillinger” -> ”Vis avancerede indstillinger” -> ”Ryd browserdata" -> "Ryd broserdata"

 

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Peter Pind Jørgensen ([email protected]). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

 

 
banner