• 1-3 dages levering
  • 30 DAGES BYTTERET
  • GRATIS FRAGT OVER 399kr

Returnering & Reklamation

Returnering/Bytteret/ombytning

Ønsker du at ombytte en vare købt på bypind.dk?

Vi anbefaler at du følger nedenstående mulighed for at lette ekspeditionstiden, så vi kan behandle din henvendelse hurtigst muligt.

  1.        Foretag en returnering – Brug vedlagt returlabel, udfyld vores returseddel vedhæftet i din faktura og send retur i original emballage til:

Pind J Design ApS
Gerritsgade 44
5700 Svendborg
Att: bypind.dk

Vi overfører pengene til dit betalingskort hurtigst muligt eller ombytter til en ny vare valgt. Er der merbetaling på den nye ombytning, kontakter vi dig angående mer betaling.
(Har du betalt via bankoverførsel beder vi dig venligst om at vedlægge dit registrerings- og kontonummer (skriv det på returseddel)

 

Sådan returnerer du nemt din ordre

Det er nemt at returnerer din ordre hvis du ikke er tilfreds eller har fortrydt dit køb indenfor 14 dage. For at få din vare hurtigst returneret bedes du gøre følgende:

1. Brug den vedlagte returlabel og sæt på original emballage (returgebyr 49kr som vi trækker fra ordren)

2. Download og print returseddel ud, som er vedhæftet på din faktura mail eller download den her fra siden.

3. Udfyld din information og vedlæg returseddel i pakken med de returnerede vare.

4. Aflever pakken til nærmeste pakkeshop. Retursagen kan tage op til 10 hverdage før den er behandlet.

Du kan hente vores returseddel her - Hent returseddel.

2) Lav en ny bestilling på den vare, du ønsker at bytte til, og vi vil herefter sende den til dig. Dette er uanset, om prisen på den nye vare er højere eller lavere end den modtagne vare. På den måde kan du bruge al den tid, du ønsker, til at finde den rette vare.

Gør du ovenstående har du mulighed for at få endnu hurtigere ekspedition. På den her måde kan vi behandle begge sager hurtigst muligt og er ikke afhængig af hinandens processer. Det sparer os tid som frigiver tid til at behandle din nye ordre og sikre din gamle ordre/beløb bliver tilbageført til dig.

 

Reklamation

Har du købt en vare fra www.bypind.dk som enten er gået i stykker eller på en anden måde ikke lever op til det du har bestilt, så er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

Du skal sende os billeder af reklamationen og beskrive problemet for os. Desto mere du tilføjer desto hurtigere kan vi give en melding om reklamationen er berettiget. Alle reklamationsager skal sendes til [email protected]. Vi modtager ikke reklamationsager uden først at have dem godkendt på mail. Du behøver ikke mesterfoto, bare at fejlen nemt kan ses.

Det er vigtigt at reklamation bliver sendt tilbage i original emballage, ellers tages reklamationen ikke retur. Pakken SKAL sendes til vores adresse. Vi godtager ikke til pakkeshops.

Hvis du er reklamationsberettiget vil du få dine fragtomkostninger dækket. Du vil modtage en betalt fragtlabel du skal sætte på din pakke og afleverer på det pågældende posthus/pakkeshop

Når vi har modtaget din beskrivelse og dit billede, sørger vi for at finde en løsning hurtigst muligt. Du hører fra vores support afdeling typisk indenfor 24 timer på mail.

 

 
banner