• 1-3 dages levering
  • 30 DAGES BYTTERET
  • GRATIS FRAGT OVER 399kr

Om ByPind

Om By Pind

ByPind er en ren webshop butik, der har fundet de flotteste smykker til de bedste priser. Vores webshop har altid åben og kan tage imod bestillinger døgnet rundt som bliver behandlet i Svendborg.

Bag Bypind gemmer der sig mere end 35 års erfaring indenfor guldsmed faget. Indehaverne Thomas og Christina driver Pind J. Design som har butik, værksted og webshop. Herunder er Bypind webshoppen udspringet med nøje udvalgt smykke sortiment fra de bedste verdenshjørner.

www.bypind.dk blev grundlagt i 2020 med ønske om at skabe et smykkebrand hvor kvalitet, sortiment og ekspertise var nøgleord. Personerne bag bypind.dk har været i faget i mange år og driver et af Svendborgs største guldsmed butikker. Bypind.dk er privat label kollektion af importeret smykker i høj kvalitet. Trods den nye webshop, har bypind.dk kompetent og erfarent medarbejderteam som kan hjælpe med alle spørgsmål for at give den bedste kundeoplevelse.

Nøgleord: Kvalitet, Pris og sortiment

Det der gør bypind.dk unikt er vores produktsortiment. Vi håndplukker og finder de bedste smykker i verden. Vi forhandler kun med smykkeproducenter som imødekommer vores krav om kvalitet og 100% ægte materiale af bedste kvalitet. Vi endvidere besøger de forskellige forhandler for at sikre at alt produktion og udarbejdelse bliver gjort med 100% kvalitet.

Vores indkøbsforcer gør det muligt at tilbyde kvalitetssmykker til lave priser. Kvaliteten er i top, men priserne er sat med tanke på at skabe et smykkebrand for hele familien som alle har råd til.

 

Kontakt os endelig

Skulle du have nogle spørgsmål angående vores produkter, bestilling af varer, forsendelse, betaling eller andet, så er vi altid til rådighed.

Du har følgende muligheder for at kontakte os:

E-mail: [email protected] eller brug vores kontaktformular under ”kontakt” på hjemmesiden.

 

ByPind

Ejet af Pind J Design ApS

Gerritsgade 44

5700 Svendborg

 

De bedste hilsner
ByPind, Thomas og Christina

 

banner